SamenDansen op vakantie!

Dvader zoon dansenans je mee in de zomervakantie?

Lekker kamperen tussen de bloemen en de kippen, beschut door rijkbloeiende struweelhagen en iedere ochtend dansen met je kinderen? Dat kan! SamenDansen verzorgt op de gloednieuwe Theaterboerderij Op t Hogt een SamenDansen Op Vakantie-week! We dansen in de midweek van 4-8 augustus iedere ochtend, ongeveer 3 kwartier, in de prachtige oude Deel van de boerderij, of misschien wel buiten in het gras! Daar rondom is er heel veel tijd om zelf met je gezin heerlijk samen aan te rommelen en je eigen plan te trekken. Vuurtje stoken, boekje lezen in de schaduw van fruitbomen, visjes vangen in de plas, of de mooie omgeving verkennen. En misschien wel nog een keertje te dansen!

Wanneer? Maandag 4 – vrijdag 8 augustus 2014.

Kosten (excl. verblijf op minicamping of B&B): Gezinnen met één kind en een of twee ouders: E69,-. Gezinnen met twee kinderen en een of twee ouders: E110,-

Meer informatie volgt! Stuur me een berichtje als je op de hoogte wilt blijven!

One thought on “SamenDansen op vakantie!

  1. Leontine Hoogeweegen

    Aaf en ik hebben ons ingeschreven! Super veel zin in. Ate blijft dan lekker een weekje thuis: plaatjes draaien, zijn gangetje gaan, heeft hij ook veel zin in! Ik verheug me op die week buiten en iedere ochtend dansend met Aaf en anderen de dag beginnen. In ieder geval tot dan!

Comments are closed.