SamenDansen

SamenDansen

SamenDansen-28-1SamenDansen is dansen voor ouders en kinderen. Vinden jij en je kind het fijn om te dansen en te spelen? Wees welkom! We dansen met armen en benen, oren, rug, haren, botten en elkaar. Op wel 100 soorten muziek, inclusief het liedje in je hoofd… Er is dansruimte voor ouders en kinderen om te slingeren als riviertjes, te springen en te zwaaien met je billen, onder je vader of moeder door te kruipen, met je kind rond te zwieren, te schrijden als koningen of te denderen als draken… Ik bied inspiratie, thema’s en een open structuur. We doen geen vaste danspassen; iedereen ontdekt zelf in ieder thema welke bewegingen ‘ie leuk en belangrijk vindt.

SamenDansen-77Samen dansen geeft veel plezier. Doordat ouders en kinderen samen dansen ontstaat er een vertrouwde en speelse sfeer die iedereen uitdaagt om creatief te zijn en tegelijkertijd de kans geeft dicht bij zichzelf te blijven. Ouders en kinderen hebben aandacht voor elkaar. Grote en kleine dansers bewegen met en door elkaar, dat zorgt voor een boeiende dynamiek en verrassende, intieme dansen.

Zie hier voor meer details over SamenDansen met je kleuter (3-6 jaar) of hier voor meer informatie over dansen samen met je oudere kind (6-9 jaar).