SamenDansen voor ouders en kinderen 6+

Samen dansen met je kind(eren) van 6+

SamenDansen-68Samen dansen wordt met je oudere kind nog spannender; je bent graag samen, maar jullie zijn nu meer dan op elkaar, op het ontdekken van de wereld gericht. Het plezier wordt er alleen maar groter van!

Als je kinderen iets ouder worden, worden ze zelfstandiger en vinden ze het misschien heel erg fijn als ze er op hun eentje, of met andere kinderen op uit kunnen trekken. Ze gaan steeds meer van de wereld ontdekken! Tegelijkertijd merk je wellicht dat de tijd die je samen doorbrengt met iets waarvan je allebei geniet, enorm waardevol is en blijft. Bewegen, je lijf voelen, je kracht ontdekken en voelen dat je echt bestaat is voor veel kinderen heerlijk. Dat samen doen en daarin gezien worden is erg leuk voor zowel ouders en kinderen. Vanuit die ervaring van ouders en kinderen is deze groep ontstaan. Wees welkom!

Vinden jij en je kind het fijn om te dansen en te ontdekken? Bij SamenDansen kan van alles; op allerlei verschillende muziek dansen, speels zijn, heel stil zijn, met jezelf dansen, of met elkaar of helemaal onderdeel van de groep zijn… Opgaan in een beweging of geluid of je fantasie… Je lijf voelen en je kracht ontdekken en voelen dat je echt bestaat. Elkaar heel goed bekijken… en van elkaar leren… en om elkaar lachen… Aandacht voor jezelf en elkaar. Meedoen met je kleinkind, nichtje, neefje, petekind of… kan natuurlijk ook.

De thema’s en aanpak sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen. Ik bied inspiratie en een open structuur. We doen geen vaste danspasjes, iedereen ontdekt zelf in ieder thema welke bewegingen ‘ie leuk en belangrijk vindt.
Meedoen met je kleinkind, nichtje, neefje, petekind of… kan natuurlijk ook.


Praktische details

Wanneer en hoe laat?
Tweewekelijkse groep na de herfstvakantie 2016: 6 november, 20 november, 4 december, 18 december.
Je bent welkom om 10.45u (inloop). We dansen tussen 11.00-11.45 en daarna is er tot 12.00u tijd voor wie wil nakletsen en thee/limonade drinken.

Kosten?
Voor een gezin met één kind en één of twee ouders, zijn de kosten in najaar 2016 €39 voor de 4 lessen. Voor een gezin met twee kinderen en één of twee ouders, is er een korting van 20%.

Neem altijd contact op als je zou willen meedoen, maar door je financiële situatie wordt belemmerd.

Waar?

Atelier de Clou is klaar voor de SamenDansers

Atelier de Clou is klaar voor de SamenDansers

De danssessies voor deze groepen worden gegeven in Atelier de Clou op de Prins Hendrikstraat 7 in Nijmegen. Dit is het gebouw waarin o.a. ook de Fotoacademie zit. De grote deur bij de ingang is open. Daarna sla je linksaf. Dan loop je vanzelf tegen De Clou aan. Er staat een aantal stoelen buiten de ruimte waar jassen en schoenen achtergelaten kunnen worden. Er mogen geen (buiten)schoenen worden gedragen in de ruimte.

 

button aanmelden