SamenStoeien

SamenDansen-72

SamenStoeien is voor vaders en moeders met hun zonen en dochters van ongeveer 5 tot 10 jaar oud.

Intensief lijfelijk bezig zijn, dat is heerlijk voor zowel grote als kleine mensen. Juist het verschil in kracht en gewicht tussen ouders en kinderen geeft eindeloos veel mogelijkheden en plezier. SamenStoeien is krachten meten, je lichaam leren kennen, energie krijgen, stoom afblazen en in je lijf landen. Het is uit je hoofd komen, elkaar voelen, je overgeven, ruimte nemen en intensief bewegen. Met SamenStoeien kun je voelen hoe sterk je bent, kun je voluit gaan, je kracht doseren, en vooral heel veel lachen en lol maken.

SamenDansen-49In een kleine groep van maximaal 5 ouder-kindkoppels gaan we samen aan de slag. Het intensieve karakter van deze cursus maakt dat er één kind per ouder kan meedoen. Meedoen met je kleinkind, nichtje, neefje, petekind… kan natuurlijk ook. We spelen en leren in de cursus verschillende manieren van één-op-éénstoeien. En als bonus oefenen we een manier van groepsworstelen voor het hele gezin :-).

Ik zorg voor een lichte, veilige ruimte waarin volop bewogen kan worden, regelmatig ook met muziek!
Wegens het karakter van deze lessen is het niet mogelijk om met meer dan één kind per ouder/volwassene deel te nemen. Meedoen met je kleinkind, nichtje, neefje, petekind of… kan natuurlijk ook.

Praktische details:

Wanneer en hoe laat?
Let op: onderstaande dag en tijdstip zijn mijn voorstel. Mocht je op die momenten niet kunnen, maar je zou wel graag mee willen doen, neem dan altijd even contact op. Wellicht zijn er anderen die er precies zo over denken en kunnen we een groep starten op een moment dat het jou uitkomt!

Data najaar 2016: 8 vrijdagmiddagen: 4 november, 11 november, 18 november, 25 november, 2 december, 9 december, 16 december, 23 december.

Je bent welkom om 15.45u (inloop). We stoeien tussen 16.00-16.45 en daarna is er tot 17.00u tijd voor wie wil nakletsen en thee/limonade drinken.

Kosten?
Najaar 2016: Voor deelname van één kind en één ouders: €78 voor de 8 lessen.
Neem altijd contact op als je zou willen meedoen, maar door je financiële situatie wordt belemmerd.

Sportcentrum Fudochi

Sportcentrum Fudochi

Waar?
De lessen worden gegeven in Centrum Fudochi op de Tweede Oude Heselaan 183a in Nijmegen. Er is een grote judomat in deze ruimte.

 

button aanmelden