Over Baukje

 

Baukje van der Veen

Baukje van der Veen

De SamenRuimte – aandacht voor ouders en kinderen, is van Baukje van der Veen. Ik ben opgeleid als danstherapeut (CreatieveTherapie Dans) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, als communicatietrainer bij het ITV in Wageningen, als antropoloog / Master Social Science aan de VU universiteit in Amsterdam en ben nog in opleiding tot Piklerpedagoog bij de Emmi Pikler Stichting Nederland. Ik ben een groot liefhebber van dans (o.a. De Vijf Ritmes, dansexpressie, tango…).

In december 2012 ben ik SamenDansen gestart, vanuit de wens om ruimte te bieden waarin grote en kleine dansers samen kunnen genieten van dans. Ik wilde klein en groot graag uitnodigen om zichzelf te volgen en zich door elkaar te laten te inspireren. In 2016 is het aanbod uitgebreid tot De SamenRuimte, een plek voor ouders en kinderen die het waardevol vinden om met plezier en aandacht samen te zijn in spel, dans en ontwikkeling. De SamenRuimte organiseert verschillende activiteiten, altijd voor ouders en kinderen samen. 

Ik ga er vanuit dat kinderen ontdekkers, onderzoekers en kunstenaars zijn en ik zie dat volwassenen (als ikzelf) het vaak fantastisch vinden om daarvan getuige te zijn. In De SamenRuimte wil ik de mogelijkheid geven om elkaar hierbij de volle aandacht te geven. Kinderen vragen ruimte en vrijheid om de wereld te ontdekken en hun talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, en zij vinden het vaak fijn en belangrijk dat daar aandachtige en geïnteresseerde volwassenen bij zijn. Die volwassenen kunnen getuige zijn, maar hierin op hun beurt ook hun eigen ruimte en mogelijkheden ontdekken. Ziehier mijn wensen en inspiratie voor De SamenRuimte!

SamenDansen-73

Meer over mij op LinkedIN, via mijn persoonlijke facebookpagina of de facebookpagina van De SamenRuimte

Ik laat mij inspireren door o.a.: